Schoonheidssalon

Manicure

Bij een manicure verwijderen we de dode nagelriemen (mechanisch), velletjes en evt eelt. We zetten de nagels mooi in vorm. En sluiten af met nagelriemolie en een heerlijke handmassage. Deze behandeling is ook in combinatie mogelijk met een ParafinneBad.

 

Russian Manicure € 25,00
Prafinne Manicure € 40,00


Gelnagels 

Dit is de populairste vorm van kunstnagels. De nagels worden  verstevigd met gel en uitgehard onder een LED Lamp. Je kiest een kleur (of meerdere) uit een assortiment van meer dan 500 kleuren en evt nailart. Ze blijven zitten tot we ze bijwerken. Ik raad aan ze om de 3 - 4 weken bij te laten werken. Wilt u stoppen met gelnagels. Geen probleem maar ze dienen op een professionele manier verwijderd te worden, anders is er een kans op beschadiging van de natuurlijke nagel.

 

Gelnagels op natuurlijke nagels € 55,00
Gelnagels met verlenging € 70,00
Gelnagels bijwerken (kleur/glittergel) € 50,00
Nailart € 10,00

Bij Blossom Beauty zijn we heel innoverend. Wij werken dan ook met een merk die elk nieuw product op de markt in hun assortiment heeft. Op deze manier hebben we voor elk type nagel het perfecte product. 


Gelnagels Baby/color-Boom

Dit is een techniek waarbij we eerst de kleur plaatsen en nadien gaan bouwen. Zo heb je een mooie naturelle overgang van 2 kleuren. (Op deze manier zie je ook minder snel een rand van het uitgegroeide deel) Deze moet je op voorhand boeken/melden zodat we extra product afhalen bij het verwijderen van de vorige set.

Gelnagels baby/color-boom bijwerken € 55,00
Nailart € 10,00

Gelpolish/ Gellak

Gelpolish is een soort gel die dun gelakt word op de natuurlijke nagels. Meestal in max 4 dunne lagen. Deze word ook uitgehard onder de LED Lamp maar is minder hard dan de Gel en de BIAB.  Hierbij kunnen we ook geen verlengingen plaatsen. Gelpolish raad ik aan bij mensen die eenmalig kunstnagels willen of mensen met stevige nagels die een natuurlijke mooie bolling hebben. (geen wip/haviksnagels). Deze nagels blijven max 3 weken zitten. 

Voor extra stevigheid kan je vragen om gelpolish te plaatsen met rubberbase. Deze is net iets sterker dan de Gellak. Dan is de draagbaarheid met 1 week verlengd.

Gelpolish nieuwe set € 35,00
Gelpolish bijwerken € 40,00
Nailart € 10,00

Pedicure

In ons salon maken we onderscheid tussen 2 soorten pedicure's. Een Cosmetisch is voor de klanten met een minimale hoeveelheid aan eelt. Hierbij gaan we niet snijden want deze doen we volledig met de Frees. Bij een medische pedicure doen we net iets meer.   

We verwijderen likdoorns of eeltpitten, we behandelen schimmel/kalk nagels en andere nagel/voet problemen.

In beide behandelingen zit ook inbegrepen: Knippen van de nagels, verwijderen van nagelriemen, verwijderen en tegengaan van ingegroeide nagels, uitdunnen van nagels, verwijderen van eelt adh van de frees of voetrasp.

Pedicure - Cosmetisch € 35,00
Pedicure - Medisch € 40,00
Spa pedicure € 40,00
Spa pedicure - parafinne € 50,00
Mini pedicure + gelpolish tenen € 65,00
Gelpolish tenen € 35,00
Gelpolish tenen bijwerken € 40,00

Wenkbrauwen

Om je gezicht een diepere blik te geven kunnen we de wenkbrauwen aanpakken. We kunnen ze in vorm zetten adh van wax. Maar we kunnen ze ook voller maken, zodat je dat wenkbrauwpotloodje dat je elke morgend moet gebruiken kan wegsmijten. Dit kunnen we op 2 manieren bereiken. We kunnen de wenkbrauw haartjes kleuren. (Ideaal voor mensen die lichte haren hebben die niet opvallen.)

Of we kunnen de haartjes en de huid kleuren adh van henna. Doordat de verf intensiever pakt heb je er langdurig resultaat van. Met deze behandeling kun je zelf een andere vorm wenkbrauwen creëren en dit is zelfs geschikt voor mensen die weinig tot geen wenkbrauwen hebben.

 

Wenkbrauwen shapen € 10,00
Wenkbrauwen Kleuren + Shapen € 20,00
Henna Brows € 35,00

Wimpers

Wimpers zijn erg bepalend voor je gelaatsuitdrukkingen. Daarvoor bieden we 2 soorten wimper behandelingen aan en dit om ervoor te zorgen dat jouw wimpers er prachtig uitzien!

 

Wanneer je wimpers dun en lichtgekleurd zijn kan je je wimpers laten verven. Samen bespreken we welke kleur je graag wilt en wat het best bij je past. dit resultaat blijft 4-6 weken.

 

Anderzijds hebben we ook de Lashlift. Hierbij worden de wimpers gekruld, gelift en gekleurd en dit voor wel 4-6 weken. 

 

Wimpers kleuren € 20,00
Lashlift (kleuren+liften) € 60,00

Ontharingen

In het salon ontharen wij met film en strip wax.

Wij werken ook met pré en after wax producten voor de optimale verzorging voor uw lichaam.

 

Wenkbrauwen € 10,00
Wenkbrauwen en bovenlip € 15,00
Volledig gelaat € 20,00
Oksels € 10,00
Armen € 15,00
Onderbenen € 20,00
Bikinilijn € 20,00
Mannen onderbenen € 30,00
Mannen volledige benen € 35,00
Borst € 20,00
Rug € 20,00

Dit zijn vanaf prijzen, het kan dus zijn dat in het salon een andere prijs wordt aangerekend. Dit heeft te maken met de duurtijd/product.

Prijzen geldig vanaf juli 2022